24.04.2019 POLİS BÜLTENİ

25 Nisan 2019 - 23:08

24.04.2019 POLİS BÜLTENLERİ

1. ANTALYA - YARALAMA
Saat 12.00 sıralarında Konyaaltı İlçesi Hurma Mahallesi Boğaçayı Caddesi üzerinde bulunan bir ikamette, bir kişinin bıçak ile yaralanması olayıyla ilgili olarak bir kişi yakalanmıştır.
 
2. GAZİANTEP - ADAM ÖLDÜRME
Saat 23.15 sıralarında Oğuzeli İlçesi Oğuzlar Mahallesinde bulunan bir AVM içerisinde, bir kişinin tabanca ile öldürülmesi olayıyla ilgili olarak bir kişi suç aleti ile birlikte yakalanmıştır.
 
3. İZMİR - ADAM ÖLDÜRME
Saat 22.30 sıralarında Buca İlçesi Hürriyet Mahallesi Şarlayan Sokak üzerinde, bir kişinin tabanca ile öldürülmesi olayıyla ilgili olarak kişi ya da kişiler aranmaktadır.
 
4. SAMSUN - YARALAMA
Saat 23.45 sıralarında İlkadım İlçesi Cedit Mahallesi Çimenli Caddesi üzerinde, bir kişiyi darp etmek suretiyle yaralayan kişi ya da kişiler aranmaktadır.
 
5. YOZGAT - YARALAMA
Saat 17.00 sıralarında Boğazlıyan İlçesi Yenidoğan Mahallesi Oğuzhan Caddesi üzerinde bulunan bir ikamette, birbirlerini darp etmek suretiyle yaralayan 3 kişi yakalanmıştır.​

1. ANKARA  - YARALAMA Saat 14.00 sıralarında Keçiören İlçesi Ovacık Mahallesi Oto Pazarı içerisinde,  4 kişinin yaralandığı olayla ilgili olarak 14 kişi 1 adet av tüfeği,  1 adet tabanca ve 1 adet bıçak ile birlikte yakalanmıştır.
 
2. ANKARA  - YARALAMA 
Saat 19.35 sıralarında Yenimahalle İlçesi Ergazi Mahallesi Batı Bulvarı üzerinde bir kişinin bıçak ile yaralanması olayıyla ilgili 3 kişi yakalanmıştır. 
 
3. ANTALYA  - YARALAMA 
Saat 19.20 sıralarında Muratpaşa İlçesi Kızılsaray Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi üzerinde, bir kişiyi bıçak ile yaralayan kişi ya da kişiler aranmaktadır. 
 
4. ARTVİN  - YARALAMA
Saat 01.30 sıralarında İl Merkezi Çarşı Mahallesi Sabit Osman Avcı Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan yerde, bir kişinin darp edilmek suretiyle yaralanması olayıyla ilgili bir kişi yakalanmıştır. 
  
5. ARTVİN - YARALAMA 
Saat 18.48 sıralarında Kemalpaşa İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi üzerinde, bir kişinin darp edilmek suretiyle yaralanması olayıyla ilgili 2 kişi yakalanmıştır. 
 
6. İSTANBUL  - YARALAMA 
Saat 20.30 sıralarında, Şişli İlçesi Halil Rıfatpaşa Mahallesi Perpa Caddesi üzerinde, bir kişinin tabanca ile yaralanması olayıyla ilgili bir kişi suç aletiyle birlikte yakalanmıştır. 


1. AFYONKARAHİSAR  - ADAM ÖLDÜRMESaat 18.35 sıralarında Dazkırı İlçesi Esentepe Mahallesi 97. Sokak üzerinde, bir kişinin tüfek ile öldürülmesi olayıyla ilgili olarak bir kişi suç aletiyle birlikte yakalanmıştır. 
 
2. İSTANBUL  - ADAM ÖLDÜRME
Saat 11.00 sıralarında Bayrampaşa İlçesi Kocatepe Mahallesi Avasköy Yolu Caddesi üzerinde bulunan yerde, bir kişinin bıçak ile öldürülmesi olayıyla ilgili bir kişi yakalanmıştır.

polishaberleri.org