60 yıl kesinleşmiş cezası var, cezaevine girmemek için 8 çocuk doğurmuş!

14 Mart 2026 - 08:04

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir evden 20 bin TL çalan 31 yaşındaki Saniye G. ve 13 yaşındaki oğlu Ç.G., polis ekiplerinin titiz takibiyle yakalandı.

Samsun’un İlkadım ilçesinde bir evden 20 bin TL çalan 31 yaşındaki Saniye G. ve 13 yaşındaki oğlu Ç.G., polis ekiplerinin titiz takibiyle yakalandı.

Yapılan incelemede, 8 çocuk annesi kadının hırsızlıktan tam 60 ayrı suç kaydı olduğu ve toplamda 60 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ortaya çıktı.

Daha önce, en küçüğü 6 aylık olan bebekleri nedeniyle infazı ertelenen Saniye G.’nin, cezaevine girmemek için sık sık çocuk doğurduğu iddia edildi.

Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan kadın, adliye çıkışında gözyaşları içinde cezaevine götürülürken; oğlu Ç.G. ise Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.

#samsun #ilkadım #hırsızlık #sondakika #asayiş