Antalya'da Yapılan Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümü Kutlama Etkinlikleri kapsamında;

09 Nisan 2019 - 21:56

08 Nisan günü saat 14.00'de; Emniyet Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası yanında makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ VERDİ ve tüm şehitlerimizin adlarının ve hatıralarının yaşatılacağı Altuğ Verdi Şehitler Parkının açılışı yapılmıştır.

İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Murat ULUCAN, Antalya Protokolü ve Şehit Ailelerimiz ile Emniyet Teşkilatı Mensuplarının katılımları ile açılışı yapılan Altuğ Verdi Şehitler Parkı'nda şehitlerimiz adına fidanlar dikilmiş, dualar okunmuştur.

08 Nisan günü saat 18.00'de Antalya Tenis İhtisas Kulübü'nün katkıları ile gerçekleştirilen "Tenis Turnuvası" ve 2018-2019 sezonunda ülkemiz genelinde katıldıkları müsabakalarda dereceye giren Polis Spor Gücü Kulübü Sporcularımız ve antrenörlerine yönelik İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Murat ULUCAN, Antalya Protokolü, sporcular ve aileleri, teşkilat mensuplarımız ve ailelerinin katılımları ile Ödül Töreni düzenlemiştir.

Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Murat ULUCAN, başarıları ile adından her zaman söz ettiren Milli Takıma sporcular yetiştiren ve müsabakalarda Türkiye Şampiyonlukları elde eden, Sporcularımızı Dünya Şampiyonu olarak da görmek istediğini ifade ederek, Teşkilatımızın Kuruluş Yıldönümü etkinliklerine Tenis alanında düzenlediği turnuva ile katkı sağlayan Antalya Tenis İhtisas Kulübüne teşekkür etmiş, Tenis Turnuvada başarılı olan sporculara ve 2018-2019 sezonunda ülkemiz genelinde katıldıkları müsabakalarda şampiyonlukları ile bizleri gururlandıran Polis Spor Kulübü Sporcularımıza ve antrenörlere başarılarının devamını dilemiştir.

İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Murat ULUCAN, Muratpaşa Belediye Başkanı Av.Ümit UYSAL, Gençlik ve Spor İl Müdürü Doç.Dr. Burhanettin HACICAFEROĞLU, ATİK Yönetim Kurulu Başkanı Necmi ALPAGOT,  Emekli Emniyet Müdürü Natık CANCA ve İl Emniyet Müdür Yardımcılarımız tarafından dereceye giren sporculara ödülleri takdim edilmiştir.

polishaberleri.org