Emniyet Müdürü Aktaş Kocatepe Mahallesinde

09 Mayıs 2024 - 18:13

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Şehzadeler ilçesine bağlı Kocatepe Mahallesi Muhtarı Yılmaz Acar eşliğinde mahalle sakinleri ve esnafla samimi bir ortamda bir araya geldi

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Aktaş, ziyaretler sırasında güvenlik çalışmalarını hem yerinde inceliyor hem de vatandaşların taleplerini dinliyor.

Müdür Aktaş Şehzadeler ilçesindeki Kocatepe Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek güvenlik konularını ele aldı. Kocatepe mahallesine gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşları dinleyen Aktaş, emniyet ve polis teşkilatına olan güvenin önemini vurguladı. Vatandaşlarla samimi bir ortamda sohbet eden Müdür Aktaş, güvenlik konusundaki taleplerini dinledi.

Aktaş, ziyarette yaptığı konuşmada, “Vatandaşımızın huzur ve güvenliği için çalışıyoruz” dedi.

Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu’nu da ziyaret eden Aktaş, öğrencilerle bir araya geldi. Yönetimden okul hakkında bilgiler alarak değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca mahalle muhtarı Yılmaz Acar ile birlikte Kocatepe mahallesi hakkında görüş alışverişinde bulunan Aktaş, mahalle sakinlerinin taleplerini dikkate alacaklarını belirtti. Ziyaretin mahalle için önemli olduğunu vurgulayan muhtar Acar, yapılan ziyaret nedeniyle teşekkür ederek iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.