Isparta'da 221 Kişi ve 25 Araç Sorgulandı, 4 Ceza Kesildi
Isparta'da dört farklı noktada yapılan denetimde, 221 kişi ve 25 araç sorgulandı. Kural ihlali yapan 4 sürücüye idari para cezası kesildi, denetimler sürecek.
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği denetimlerine aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde il genelinde dört farklı noktada yapılan uygulamada 221 kişi ve 25 araç detaylı şekilde kontrol edildi.
Yapılan denetimler esnasında trafik kurallarına uymadığı tespit edilen 4 araç sürücüsüne idari para cezası kesildi. Kurallara riayet etmeyen sürücülere yönelik denetimlerin artarak devam edeceği bildirildi.
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş uygulamalarını suçun önlenmesi ve kamu düzeninin korunması hedefiyle sürdürüyor. Denetimler sırasında şüpheli şahıslar ve araçlar titizlikle incelenirken, vatandaşların can ve mal güvenliği ön planda tutuluyor.
Denetimler, saat 22.00 ile 23.00 arasında il genelindeki belirlenen dört kritik noktada gerçekleştirildi. Ekipler, kontrol noktalarında sürücülerin belgelerini ve araçlarını sorgularken, kural ihlallerini gözlemledi.