Menteşe Kaymakamından Eğitime Destek

14 Kasım 2019 - 19:45

Menteşe 'nin sevilen ve başarılı Kaymakamı Caner Yıldız 'ın eğitime verdiği destekler devam ederken, bu bağlam son olarak Final Akademi Okulları Ortaokulu öğrencilerinin eserlerinden hazırlanan ''Minik Kalplerde Atatürk Sevgisi'' isimli resim sergisi Menteşe Kaymakamlığı hizmet binasında açıldı.

Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız 'ın Menteşe İlçesinde eğitim ve öğrenimlerini sürdürmekte olan öğrencilerin daha başarılı olmaları olmaları için verdiği destekler aralıksız devam ediyor.
Son olarak Menteşe Kaymakamlığı yeni hizmet binasın kaymakamlık binasında bir resim sergisi açıldı.
Final Akademi Okulları  Ortaokul  6.ve 7. sınıf öğrencilerinin eserlerinin sergilendiği ''Minik Kalplerde Atatürk Sevgisi'' isimli sergisinin açılışı  Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız tarafından  yapılırken, serginin açılışına  İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Gürcan Özdilek, Final Akademi Okulları Müdürü Ayhan Bacak ve vatandaşlar katıldılar.
Serginin açılışında kısa bir konuşma yapan Kaymakam Yıldız; Muğla Valisi Esengül Civelek 'in destekleriyle Menteşe İlçesinde 2019 - 2020 Eğitim ve öğretim sezonunun sorunsuz ve başarılı bir şekilde tamamlanması planlanan tüm  güvenlik tedbirlerinin eksiksiz olarak uygulandığını dile getirdi.
Devletin tüm imkanlarının eğitim ve öğretim sezonunun sorunsuz ve başarılı bir şekilde tamamlanması için seferber edildiğini özellikle belirten Kaymakam Yıldız, yeni kaymakamlık binasında sıklıkla öğrencilerin eserlerinin sergileneceği sergilerin açılacağının da  müjdesini verdi.
Sergi sonrasında öğrenciler için özel olarak hazırlanan kokteyle de katılan öğrencilerle sohbet ederek hatıra fotoğrafları çektirdi.