Moral olması için havaya binlerce balon bırakılan 5 yaşındaki Kanser hastası Elif Azra, hayatını kaybetti

06 Haziran 2025 - 18:10

Karaciğer kanseriyle mücadele eden ve durumu ağırlaşan Elif Azra, uçan balonları izlediği hastane odasında tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gaziantep’te yaşayan ve karaciğer kanseriyle mücadele eden Yusuf Yeniçeri ve Berna Yeniçeri çiftinin 5 yaşındaki kızı Elif Azra, uzun süredir mücadele ettiği karaciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Elif’in cenazesi, yapılan işlemlerin ardından ailesine teslim edildi.

Kanser nedeniyle hayatını kaybeden 5 yaşındaki Elif Azra için Gaziantep’te cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı öncesi ve sonrasında helallik alınırken göz yaşları sel oldu. Baba Yusuf Yeniçeri ayakta durmakta zorluk çekti. kılınan cenaze namazının ardından Minik Elif’in cenazesi Gaziantep Asri Mezarlıkta defnedildi.

Gaziantep’te yaşayan ve karaciğer kanseriyle mücadele ederek birçok hastaya ilham kaynağı olan 5 yaşındaki Elif Azra için geçtiğimiz hafta amcası Ahmet Yeniçeri’nin sosyal medyada yaptığı “Elif Azra’ya moral için balon uçurmak istiyoruz. Siz de gelir misiniz?” çağrısı üzerine üniversite öğrencileri harekete geçerek etkinliğe katılarak gökyüzüne binlerce balon bırakmıştı. Sosyal medyada da geniş yankı uyandıran bu moral etkinliği, birçok hastaya ilham olmuştu.

#gaziantep #elifazra #elifazrayeniçeri #hastane #sağlık #sondakika #news #vrl #gündem #acı #sondakikahaber #reels