Muğla İl Emniyet Müdürümüzden Dolandırıcılık Çetesini Çökerten Personelimize Başarı Belgesi

14 Mart 2020 - 00:40

Yatağan ilçemizde, telefonla aradıkları kişilere kendilerinin polis, asker, savcı ve hakim olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan

        Yatağan ilçemizde, telefonla aradıkları kişilere kendilerinin polis, asker, savcı ve hakim olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan, 10 şüpheliden 7 sinin tutuklanmasıyla sonuçlanan operasyonda görev alan personelimize il Emniyet Müdürümüz Süleyman Suvat DİLBEROĞLU tarafından başarı belgesi verildi.
        Başarı belgelerinin verilmesinin ardından açıklama yapan il Emniyet Müdürümüz, illegal yollardan vatandaşlarımızı dolandıran örgütlerin mutlaka yakalanacağını ifade ederek, “Biz vatandaşlarımıza sıklıkla şu uyarılarda bulunuyoruz: Kendisini polis, asker, savcı ve hakim olarak tanıtan kişilere asla inanmayın.
Devlet kurumları telefon ile asla böyle bir talepte bulunmaz. Sizlerden bu şekilde talepte bulunan kişileri vakit kaybetmeksizin kolluk güçlerimize bildirin.
İlimizde de bu tür dolandırıcılık yapmak isteyen 11-12 kişilik bir grup, arkadaşlarımızın dikkatli ve duyarlı çalışmaları sonucunda yapmış oldukları başarılı bir operasyonla yakalanmıştır.
Ben arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
İllegal yollardan vatandaşlarımızı dolandırmaya çalışan kişi ve örgütlerin mutlaka yakalanacaklarını bilmelerini istiyorum.
Biz ilimizde gayretli çalışmalarımızla bu tür kişi ve örgütlere geçit vermeyeceğiz.” dedi.