ARAP VE TÜRK İLİŞKİLERİ


Arap ülkelerin dilleri bir, dinleri bir, ırkları birdir. Buna rağmen bir birlik kuramıyorlar. Çünkü yöneticileri kimi gizli yahudi, kimi gizli hristiyan. Hepsinin hanımları hristiyan CIA ajanı. Casus yatak odalarında. Osmanlının akıbetini sarışın kadınlar belirledi. Arap ülkelerini de sarışın kadınlar çökertecekler. Ayeti kerimede, Allah büyük intikam sahibidir buyuruyor. Bunlardan Türklere yaptıklarının intikamını alacaktır ergeç. Biz ms. 750 de Talas Savaşında Çinlilere kaşı Araplara yardım ettik. Çinlileri yendiler. Bizim bu yardımımıza karşılık üç defa Türk milletini arkadan vurdular. İyliğe karşılık kötülük. 
1. Arap komutan kuteybe, Türkistanı müslüman etmek için 13 bin nüfuslu bir ilçeye şart koşuyor, 10 dakikada teslim olmazsanız bu şehri yakarım, kanları ile değirmeni çalıştırırım, o kanla buğdayı öğütür un yaparım, o un ile ekmek yapar yerim diyor. Bu şehir 12 dakikada teslim olmuş diye şehrin tamamını ateşe veriyor. Ahdettiği için Kanlarını değirmenin oluğundan bırakıyor, değirmen taşını çeviriyor bu kan ile. Onunla öğüttüğü buğdayın unundan ekmek yapıp yiyiyor. İslamın neresinde savunmasız insanları yakmak, kanları ile değirmen çalıştırmak vardır. 24 km. Boyunca Türkleri ağaçlara asıyor. Hatta bir gün peygamber efendimiz, insanların bir kısmını müslüman edemediği için üzülüyor ve hemen ayet iniyor, sen üzülme ya muhammed. Senin görevin onları müslüman etmek değil, senin görevin islamı tebliğ etmektir. Gerisi bana aittir. Ben hidayet etmezsem onlara islam nasip olmaz. benzeri bir mealle teselli veriyor. Bu nedenle Kuteybe dinden çıkmıştır aslında. Sonra Cengiz Han araplardan Türklerin intikamını almaya başlayınca, Cengiz Hana kafir diyorlar. Soruyorum, kan içen kuteybe mi kafir, cengiz han mı?
2. Birinci Dünya savaşında arkadan vurdular. O kutsal toprakları korumaya giden İslamın son ordusunu, mehmetçiği keserek karınlarında altın aradılar. Memleketlerine dönmek için yol yolak bilmeyen mehmetçik, hep oralarda öldüler. Bu vahşetin hiçbir dinde yeri yoktur. 
3. Filistin Kurtuluş Örgütü, Türkiyeden giden komünistleri para kaşılığında eğitti,  onlar da Türkiyeye dönerek, müslüman Türk Milliyetçilerini şehit ettiler. Ermeni çetelerini eğittiler, onlar da avrupada 52 büyük elçimizi şehit ettiler.
4.arkadan vurma da bugünler oluyor. Suudi, mısır israil ve yunanistan ile Türkiyeye karşı aralarında antlaşma yaptılar. Biz suriyeye girdiğimizde çıkın demişlerdi. Filistin dahil. Allah intikam sahibidir. Ancak Filistinliler Saka İskit Türkleri oldukları için onlar bizi satsa sa biz onlara yine de yardım edeceğiz. Taki birileri onlara Türk olduklarını kabul ettireceği güne kadar sabırla yardım edeceğiz.