Adana İl Emniyet Müdürlüğü, Polis evinde Şehit ve Gazi Aileleri onuruna iftar yemeği verdi.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü, Polis evinde Şehit ve Gazi Aileleri onuruna iftar yemeği verdi.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü, Polis evinde Şehit ve Gazi Aileleri onuruna iftar yemeği verdi.
Editor: Mehmet Altunova
25 Mayıs 2019 - 02:02

Adana Emniyet Müdürlüğü


Polis evindeki iftar programına, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Ziyattin Cavlak, 10.Tanker Üs Komutanı Hv.Plt.Tuğgeneral İsmail Günaydın, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Kibar, Alparslan Türkeş Bilim ve Tek.Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Tümay, Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, Çukurova Kaymakamı Osman Sarı, İl Jandarma Komutanı Gazi Demir, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet İspir, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin,    İl Müftüsü Hasan Çınar, Teftiş Kurulu Adana Bölge Başkanı Aytekin Aşıcı, Kemal Serhadlı Polis Okulu Müdürü Naim Cengiz, Adana Bölge Harekat Başkanı İsmail Polat,  protokol üyeleri, şehit ve gazi aileleri katıldı.
         Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program dualarla devam etti. Okunan ezanın ardından oruçlar açıldı.
İftar yemeği sonrasında konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Manevi bir huzurla idrak ettiğimiz, Başı Rahmet, Ortası Mağfiret, Sonu Cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayının bereketini yaşıyoruz. İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesini barındıran Ramazan ayının ülkemize, milletimize, tüm insanlığa sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum.   
Bu vesileyle Vatanımızın bekası için şehadet şerbetini içen aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anarken, gazi ve şehit yakınlarımıza sağlıklı, mutlu ve huzurlu ömürler diliyorum” dedi.
         Konuşmaların ardından Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenerek onlarla bir süre sohbet etti.
Yemeğin ardından Şehitlere Allah’tan rahmet dilenmesi, edilen duaların ve oruçların kabulünün niyaz edilmesiyle son buldu. 
 

polishaberleri.org

Bu haber 1333 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum