Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’n de görev yapan ve geçirdiği kalp ameliyatı esnasında hayatını kaybeden polis memuru Ali Küpeli için tören düzenlendi. Törene Gaziantep İl Emniyet Müdürü Celal Özcan ve silah arkadaşları katıldı, düzenlenen törenin ardından şehit, memleketi Adıyaman’ın Besni ilçesine uğurlandı.
Gaziantep’te görev yapan Adıyaman’ın Besni ilçe nüfusuna kayıtlı polis memuru Ali Küpeli, tedavi gördüğü hastanede kalp ameliyatı olduğu sırada hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Ali Küpeli’nin cenazesi Adıyaman’ın Besni ilçesine getirildi. Besni’de düzenlenen cenaze törenine Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan, Adıyaman İl Emniyet Müdürü Alper Uzman, Besni İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Yücel ve çok sayıda polis memuru katıldı.
Cenaze namazı, Besni İlçe Müftüsü Sabri Erçek tarafından Mustafa Baba Camii’nde kıldırıldı. Namazın ardından Küpeli’nin cenazesi, defnedilmek üzere Besni’ye bağlı Kesecik Köyü Mezarlığına götürüldü.
#adıyaman #gaziantep #aliküpeli #hacıaliküpeli #trafikpolisi #şehit
Besnili polis memuru Ali Küpeli son yolculuğuna uğurlandı
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’n de görev yapan ve geçirdiği kalp ameliyatı esnasında hayatını kaybeden polis memuru Ali Küpeli için tören düzenlendi.

05 Mart 2025 - 12:23
Bu haber 17853 defa okunmuştur.
YORUMLAR