“Çiçekleri Soldurmayalım” Proje Kapsamında

İl Emniyet Müdürümüz “Çiçekleri Soldurmayalım” Proje Kapsamında Eğitim Gören Kursiyerleri Ziyaret Etti

“Çiçekleri Soldurmayalım” Proje Kapsamında

İl Emniyet Müdürümüz “Çiçekleri Soldurmayalım” Proje Kapsamında Eğitim Gören Kursiyerleri Ziyaret Etti

“Çiçekleri Soldurmayalım” Proje Kapsamında
Editor: Mehmet Altunova
11 Şubat 2020 - 20:09

Antalya Emniyet Müdürlüğü


İlimizde risk altında bulunan çocukların, suçlardan ve zararlı alışkanlıklardan korunması, mesleki beceri ve iş imkânı verilerek topluma sağlıklı bireyler olarak kazandırılması amacıyla, Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen “Çiçekleri Soldurmayalım” isimli proje kapsamında;

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine ait Kepez İlçesi Fabrikalar Mahallesi Hasan Tahsin Caddesi Gürcan Apartmanı No:14' de bulunan binada (4 Derslikte) Yiyecek İçecek Hizmetleri Aşçı Yardımcısı, Pasta Yapımı ve Sunumu, Rezervasyon Elemanı, Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri alanlarında (her kurs için 25 çocuk olmak üzere) toplam (100) kursiyer 09 Aralık 2019 Pazartesi günü mesleki eğitim kurslarına başlamıştır.
Mesleki Eğitim Kurslarımızdan;
Rezervasyon Elemanı Kursu, 10 Şubat 2020 tarihinde (22) kursiyer mesleki eğitim kurslarını başarıyla tamamlamıştır. Halen Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri Kursunda (20) kursiyer, Yiyecek İçecek Hizmetleri Kursunda (18) kursiyer, Pasta Yapımı ve Sunumu Kursunda ise (19) kursiyer eğitimlerine devam etmektedir.
10 Şubat günü Rezervasyon Elemanı Kursunu tamamlayan öğrencilerin son kurs gününde, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Murat ULUCAN ve eşi Hanımefendi Selda ULUCAN, Fabrikalar Mahallesi Hasan Tahsin Caddesi üzerinde bulunan kurs merkezini ziyaret ederek, kursiyerlerle birebir görüşmeler yapmışlardır.
Ziyaret esnasında kursiyer çocuklar uygulamalı eğitimde öğrendikleri ve yaptıkları çalışmaları sergileme fırsatı bulmuşlardır.


Bu haber 514 defa okunmuştur.