Çorumda İkametten Hırsızlık

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu çalışmada; Triblex ikamete 1. katta bulunan pencereden girilmiş olduğu tespit edilir.

Çorumda İkametten Hırsızlık

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu çalışmada; Triblex ikamete 1. katta bulunan pencereden girilmiş olduğu tespit edilir.

Çorumda İkametten Hırsızlık
Editor: Mehmet Altunova
12 Mayıs 2020 - 23:30

Çorum Emniyet Müdürlüğü


Müşteki ailesi ile birlikte 08/05/2020 günü:19:30 sıraları ikametinden ayrılır, 09/05/2020 günü saat:00:30 sıralarında ikametlerine geldiklerinde çocuk yatak odası camının açık olduğunu görürler, evi kontrol ettiklerinde iki ayrı yatak odasında bulunan 1 adet antika kama, 1 adet HP Pavilion marka mavi renkli notebook, 1 adet Apple marka AirPods kulaklık ve 7-8 adet çeşitli tanınmış markalarda saatin olmadığını görürler.
              Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu çalışmada; Triblex ikamete 1. katta bulunan pencereden girilmiş olduğu tespit edilir. Kamera kayıtlarının incelenmesiyle birlikte yapılan çalışmada olayın failinin daha önceden (58) adet suç kaydı olan F.T.G. isimli şahıs olduğu tespit edilir. Şüphelinin bulunabileceği yerler ile ilgili yapılan araştırmada Çorum İl Merkezinde bir otelde saklandığı tespit edilmiş, suça konu 1 adet HP marka notebook, 1 adet Romanson marka saat ile birlikte yakalanmış, alınan arama kararına istinaden otel odasında yapılan aramada çeşitli takı malzemeleri ve kurusıkı tabanca elde edilmiştir.
              Şüphelinin yapılan sorgusunda eksik olan malzemeleri arkadaşlarına emanet olarak verdiğini bildirmesi üzerine hırsızlığa konu olan diğer malzemelerde ele geçirilmiştir.
 Meydana gelen hırsızlık olayında;
- 1 adet HP marka notebook,
- 13 adet değişik markalarda saat,
- 2 adet gümüş yüzük,
- 5 adet tespih,
- 1 adet tüfek
- 2 adet kurusıkı tabanca,
- Çeşitli takı malzemeleri,
- Altın renginde imitasyon takı seti ele geçirilmiştir.
            Gözaltına alınarak 10.05.2020 günü adliyeye mevcutlu olarak sevk edilen şüpheli şahıs Mahkemece tutuklanmıştır.
 

Bu haber 835 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum