Polishaberleri.org ve Türkiye Polis Gazetesi Gaziantep Bölge İstihbarat Müdürü Mehmet Altunova, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 101. Yıldönümünü Kutlamanın Onurunu ve Gururunu Yaşıyoruz. İfadesini kullandı, Altunova mesajında;
Anadolu'nun dört bir yandan işgal edildiği bir dönemde Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun'a ayak basması Türk tarihi için adeta bir dönüm noktasıdır. Samsun’da başlayan kurtuluş hareketi, Cumhuriyetimizin başlangıcı olduğu gibi, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmasının da ilk adımı olmuştur. 101 yıl önce Samsun’da başlatılan Milli Mücadele, büyük zorluk ve fedakârlıkların yanında milletimizin topyekûn seferberliği sayesinde zaferle sonuçlandırılmıştır.
Büyük sıkıntılar ve yokluklar içerisinde, büyük bedeller ödenerek fedakârlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, istikbalimizin sembolü olan gençlerimize armağan edilmesi, gençlik ve spor bayramı olarak ilan edilmesi de son derece anlamlıdır.
19 Mayıs, Türk Milletini aydınlığa kavuşturan Cumhuriyet ile buluşturan tarihi bir dönüm noktasıdır. Gençlerimize armağan edilen bu bayramın yıl dönümü her ne kadar talihsiz bir süreç yaşadığımız koronavirüs gibi sıkıntılı bir salgın dönemine denk gelse de bu önemli tarihin coşkusunu, sevincini evlerimizi süsleyerek, bayraklarımızı asarak, İstiklal Marşımızı balkonlardan, camlardan haykırarak hep birlikte kutlayalım
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımızın bölünmez bütünlüğü, aziz milletimizin bağımsızlığı, huzur ve refahı için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, sevgili gençlerimiz başta olmak üzere Milletimizin ve Gaziantepli hemşehrilerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

Gaziantep İstihbarat Müdürümüz Mehmet Altunova'nın 19 Mayıs Mesajı
Polishaberleri.org ve Türkiye Polis Gazetesi Gaziantep Bölge İstihbarat Müdürü Mehmet Altunova, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 101. Yıldönümünü Kutlamanın Onurunu ve Gururunu Yaşıyoruz. İfadesini kullandı, Altunova mesajında;
18 Mayıs 2020 - 21:43
Bu haber 1721 defa okunmuştur.



YORUMLAR