Manavgat İlçesinde 2 Şahıs Tutuklandı

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Asayiş Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde;

Manavgat İlçesinde 2 Şahıs Tutuklandı

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Asayiş Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde;

Manavgat İlçesinde 2 Şahıs Tutuklandı
Editor: Mehmet Altunova
22 Ocak 2020 - 17:23

Antalya Emniyet Müdürlüğü


OLAY 1) 03 Ocak günü Sorgun Mahallesindeki bir alışveriş merkezinin karşısındaki otoparkta park halinde bulunan, müşteki (T.A.)’a ait 07 XXX XX plaka sayılı aracın teybinin çalınması sonucu meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili yapılan araştırmalar neticesinde olayın şüphelilerinin (M.H.K.) ve yabancı uyruklu, (S.S.H.) olduğu anlaşılmış, şüpheliler yakalanmışlardır.
İşlemlerinin tamamlanmasına müteakip Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüpheli (S.S.H.) Manavgat Sulh Ceza Hakimliği tarafından serbest bırakılmış, şüpheli (M.H.K.) ise tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
OLAY 2) 16 Ocak  günü saat 10.30 sıralarında Aşağıpazarcı Mahallesinde meydana gelen Kasten Yaralama olayı ile ilgili, müştekiler (G.Ş.), (Y.K.) ve şüpheli (M.K.) arasında yaşanan tartışma sonucunda, şüpheli (M.K.)’nın üzerinde bulunan tabanca ile bir el ateş etmesi sonucunda, (G.Ş.), (Y.K.) bacaklarından hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmışlardır.
Asayiş Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde olayın şüphelisi (M.K.) olayda kullandığını beyan ettiği, ruhsatsız (1) adet kurusıkı tabanca, tabancaya ait içerisinde (3) adet kurusıkı fişek bulunan şarjör ile yakalanmış, fakat olay yerinde yapılan çalışmalar neticesinde olayda kullanılan silahın kurusıkı olmadığı, gerçek tabanca ile ateş edildiği anlaşılmıştır.
İşlemlerinin tamamlanmasına müteakip Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüpheli (M.K.), Manavgat Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.


Bu haber 453 defa okunmuştur.