Menteşe'de Canım Öğretmenim Resim Sergisi

Canım Öğretmenim isimli resim sergisinin açılışı Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız tarafından yapılırken, düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren 4 öğrenci de teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Menteşe'de Canım Öğretmenim Resim Sergisi

Canım Öğretmenim isimli resim sergisinin açılışı Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız tarafından yapılırken, düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren 4 öğrenci de teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Menteşe'de Canım Öğretmenim Resim Sergisi
Editor: Mehmet Altunova
17 Aralık 2019 - 22:18 - Güncelleme: 17 Aralık 2019 - 23:17

Haber / Erdal özçelik


Menteşe Kaymakamlığı yeni hizmet binasında yine Menteşe İlçesinde eğitim ve öğretimlerini sürdüren öğrencilerin eserlerinin sergilenmesine devam ediliyor.
Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Özel Final Eğitim Kurumlarında eğitim öğretimlerini sürdürmekte olan öğrencilerin eserlerinden oluşan Öğrencilerin Atatürk Sevgisi isimli resim sergisi açılmıştı.
Bu kez de Anadolu Güzel Sanatlar Lisesinde eğitim ve öğretimlerini sürdürmekte olan  öğrencilerin 24 Kasım Öğretmenler günü sebebiyle düzenlenen resim yarışmasındaki eserleri sergilendi.
Menteşe Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi koordinesinde Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Kaymakamlığı ile ortaklaşa düzenlenen Canım Öğretmenim isimli resim sergisinin açılışını Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız yaptı. Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ‘ın,  İlçe Jandarma Komutanı Gürcan Özdilek ‘in,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Kaya ‘nın, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Eylen Terzi ve Muhammer Cihan ile Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Aylin Tuzcu ‘nun da katıldığı resim sergisinde sergilenen eserler büyük beğeni topladı.
Hatıra Fotoğraflarının da çektirildiği sergi sonrasında davetliler ve öğrenciler için Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kokteyl hazırlandı.
Kokteyl esnasında 24 Kasım Öğretmenler günü sebebiyle Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri arasında düzenlenen resim yarışmasında; 1.  olan Ayşegül Ayan, 2. olan  Fatma Kurt, 3. olan Beyza Kırtıl ve Mansiyon kazanan İvanna Zyhdenko isimli geleceğin ressamları olacak olan öğrencilere teşekkür belgeleri Kaymakam Caner Yıldız tarafından takdim edildi.
Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız yaptığı konuşmada Menteşe İlçesinde eğitim ve öğretimlerini sürdürmekte olan öğrencilerin en iyi şekilde eğitimlerini almaları için devletimizin tüm imkanlarının bundan önce olduğu gibi bundan sonra da seferber edileceğini belirtti.
Kaymakam Yıldız 2019 – 2020 eğitim ve öğretim döneminde bugüne kadar her hangi bir istenilmeyen olay yaşanmadığını belirterek, bundan sonra da yaşanmaması için gerekli çalışmaların planlanarak uygulanmasına devam edildiğini dile getirerek emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
 

Bu haber 640 defa okunmuştur.