MHP Mardin İl Teşkilatında Görev Değişimi

Milliyetçi Hareket Partisi Mardin İl Başkanı Ferhan Boşkuş Görevini Mehmet Boşkuş'a devretti.

MHP Mardin İl Teşkilatında Görev Değişimi

Milliyetçi Hareket Partisi Mardin İl Başkanı Ferhan Boşkuş Görevini Mehmet Boşkuş'a devretti.

MHP Mardin İl Teşkilatında Görev Değişimi
Editor: Mehmet Altunova
22 Aralık 2022 - 10:17

Mehmet Emin ÇAPIN / Mardin İl Temsilcisi


Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ beyefendinin takdir ve olurlarıyla, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız sayın Prof. Dr. Semih YALÇIN beyefendinin tensipleriyle Milliyetçi Hareket Partisi MARDİN İl Başkanlığına atanmış bulunmaktayım.

Öncelikle bu onurlu görevi şahsıma uygun gören Sayın Genel Başkanımız Dr.Devlet BAHÇELİ beyefendiye şükranlarımı sunuyorum. Görevi devraldığım büyüğüm Başkanım Sn Ferhan BOZKUŞ 2023 Haziran ayında yapılacak olan Genel seçimlerde milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunabilmek için ayrılmıştır. Şahsım ve Partimiz adına kıymetli Ferhan BOZKUŞ Başkanıma bugüne kadar yaptığı çalışmalar İçin şükranlarımı sunuyorum.

Ülkemizin 2023'e doğru gittiği bu dönemde  üstlendiğim  sorumluluğun ne denli ağır ve büyük olduğunu biliyorum. Bu büyük sorumluluğun gereğini sadece tek başıma ya da il ve ilçe yönetimlerimizle değil,Mardin’imizin dört bir yanında yaşayan tüm ülküdaş ve gönüldaşlarımızla, onların destek ve katkılarıyla hep birlikte yerine getireceğiz. Bu vesileyle, üç hilalle gönül bağı olan tüm ülküdaşlarımızı beraber olmaya, hep birlikte çalışmaya çağırıyorum. MHP Mardin İl Teşkilatındaki görev dönemimizin ülkemiz, Büyük Milletimiz ve Mardin’imiz için hayırlara vesile olmasını yürekten diliyorum.

Varolsun Ülkücü ve Milliyetçi Hareket 
Varolsun Türkmen Beyimiz.

    Mehmet Bozkuş
MHP Mardin İl Başkanı

Bu haber 15271 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum