MÜZSAN'ın Bu Seferki Durağı Adana Oldu

Asrın Felaketi Kültür ve Sanat Etkinliklerinin Durağı Adana Oldu

MÜZSAN'ın Bu Seferki Durağı Adana Oldu

Asrın Felaketi Kültür ve Sanat Etkinliklerinin Durağı Adana Oldu

MÜZSAN'ın Bu Seferki Durağı Adana Oldu
Editor: Mehmet Altunova
02 Aralık 2023 - 10:36

Yönetim Kurulu Başkanı / Mehmet ALTUNOVA


Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen MÜZSAN Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu tarafından düzenlenen Asrın Felaketi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamındaki program 30 Kasım 2023 tarihinde 19.00 da Adana tarım müzesi Kültür ve Kongre merkezinde müzsan Ahmet Onurlu Adana tarım müzesi müdürü Mehmet çavuş Adana’lı yerel ve mahali sanatçıların sahne alması ve çok sayıda depremzede vatandaşımızın katılımıyla gerçekleştirildi. 

 

MÜZSAN Genel Başkanı Ahmet Onurlu yapmış olduğu açılış konuşmasında şunları belirtti. Devletimizin her zaman milletimizin yanında olduğunu, pandemi sürecinde olduğu gibi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri ERSOY'un desteği ile müzik susmasın projesi kapsamında Türkiye genelinde 40.000 müzisyene toplamda 300 milyon TL maddi destek sağlanmıştı. 6 Şubat depreminden dolayı zarar gören müzisyenlere Kültür ve Turizm Bakanlığımız destek olmak adına kapılarını açtı. Asrın Felaketi Kültür ve Sanat Etkinlikleri projesi deprem bölgesindeki 11 ilde gerçekleştiriyoruz.

 

Projenin amacı deprem bölgesinde depremden etkilenen müzisyen ve sanatçılara maddi destek ve aynı zamanda depremzede vatandaşlarımıza moral amaçlı olarak düzenlenmektedir. dedi.

Bu haber 12576 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum