Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Görevlilerimizce; İlimiz İpekyolu İlçesi Cevdetpaşa Mahallesi Sofubaba 2. Sokak üzerinde bulunan bir ikamette yaptıkları aramada; (17) Adet Çuval İçerisinde toplam 740 Kilogram Gümrük Kaçağı Olduğu Değerlendirilen Kudret Narı Tozu ele geçirilmiştir. (Ele Geçirilen Kudret Narı Tozunun Yaklaşık Piyasa Değeri 600.000,00 TL)
Olayla ilgili ikamet sahibi (E.E.) ve (Ş.Ş.) hakkında “5607 Sayılı Kanun’a Muhalefet Etmek” suçundan işlem yapılmıştır.
İlimiz merkezinde ve İlçelerimizde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, haksız kazanç sağlayan suç organizasyonlarına karşı yürütülen mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam etmektedir.

Van'da Kudret Narı Tozu Ele Geçirildi
İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından, İlimiz merkezinde ve İlçelerimizde haksız kazanç sağlamak amacıyla gümrük kaçağı ticareti yapan ve nakleden şahıs/şahısların deşifresine yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında;
12 Mayıs 2020 - 23:20
Bu haber 877 defa okunmuştur.



YORUMLAR