VATAN VE HÜRRİYET PARTİSİ KURULDU

Kurucuların büyük çoğunluğu Emekli Emniyet Mensuplarından oluşan, Eyt li, Esnaf, Çiftçi, İşçi ve diğer emeklilerin katılımlarıyla halkın partisi olarak Vatan ve Hürriyet Partisi kuruldu

VATAN VE HÜRRİYET PARTİSİ KURULDU

Kurucuların büyük çoğunluğu Emekli Emniyet Mensuplarından oluşan, Eyt li, Esnaf, Çiftçi, İşçi ve diğer emeklilerin katılımlarıyla halkın partisi olarak Vatan ve Hürriyet Partisi kuruldu

VATAN VE HÜRRİYET PARTİSİ KURULDU
Editor: Mehmet Altunova
24 Ocak 2021 - 11:46 - Güncelleme: 24 Ocak 2021 - 11:57

Kurucuların büyük çoğunluğu Emekli Emniyet Mensuplarından oluşan, Eyt li, Esnaf, Çiftçi, İşçi ve diğer emeklilerin katılımlarıyla halkın partisi olarak Vatan ve Hürriyet Partisi kuruldu. 10 Aralık Dünya İnsan Hakları gününde kurulan Vatan ve Hürriyet Partisi şimdiden 32 ilde teşkilatlarını oluşturdu. Hedef; önümüzdeki seçimlere ülke çapında katılım sağlamak.
Yaklaşık olarak bir yıldır süren çalışmalar sonucunda, Vatan ve Hürriyet Partisi 24.12.2020 tarihi itibariyle Resmen Tüzel Kişilik kazandı.  Kurucu Genel Başkan Yalçın Doğan yaptığı açıklamada: ‘Dünyada hür vatan, vatanda hür bireyler için, yaşam, insan ve mutluluk için, hür gençlik için, Adalet ve eşitlik için, gerçek demokrasi için Partimizi kurduk. Tüm gücümüzle halkımızın sıradan insanlarını Meclise taşımak için çaba içerisnde olacağız.Kamu kaynaklarının etkin ve verimli bir şekilde kullanılması ilkesi çerçevesinde adalet, güvenlik, eğitim, sağlık, enerji, savunma, ulaştırma, havacılık ve uzay, Ar-Ge, yazılım ve yeni teknolojilerin geliştirilmesine yönelik alanlardaki yatırım projelerine öncelik vereceğiz. Bugüne kadar; birleştirici, bütünleştirici kucaklayıcı ve Din, Dil, Irk, Cinsiyet, Etnik, Mezhepsel, İnanç, Düşünce ayrımını sözde değil özde yapmadan, kimseyi ötekileştirmeden, kutuplaştırmadan insanı sadece insan olarak kabul felsefesiyle çalıştık. Artık Vatanını Seven, Devletine bağlı, Milletine Saygılı, Bayrağına aşık tüm Vatansever vatandaşlarımızı ayrım yapmadan Vatan ve Hürriyet Partisi çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz. Bir kar tanesi olarak başladığımız bu kutlu yürüyüşte çığ gibi büyüyerek, artık daha zor, daha meşakkatli, daha külfetli bir yolun başındayız. Bizlere inanan güvenen sahip çıkan destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Arkasında bir güç, zümre, grup ve farklı bir oluşum olmadan halkın içerisinde sıradan insanların kurmuş olduğu Vatan ve Hürriyet Partisi ülkemize, milletimize ve bizlere hayırlı uğurlu olsun. İnanmak başarmak demektir. Şimdi hedef kimsesizleri, sahipsizleri, sessizleri yüce meclisimize taşımak olacaktır. Partimiz başta Eyt sorunu olmak üzere, memurlarımızın 3600 sorununu Uzman Çavuşlarımızı da dahil etmek suretiyle, Gençlerimiz için büyük kaygıya ve endişeye yol açan sınavlardaki referans ve mülakat sistemini kaldırarak, fırsat eşitliği içerisinde adil bir sınav sistemi oluşturacak, hepsinden önemlisi halkımızın sofrasına bir tabak aş, bir ekmek daha koymak ve refah seviyesini yükseltmek için çaba içerisinde olacak, asgari ücreti ve emekli maaşlarını insan onuruna yaraşır düzeye çıkartacak çalışmaları hızlı bir şekilde yerine getirecektir. Kamu israflarının başında gelen resmi araç sayısını gelişmiş ülkeler seviyesine çekecek, kamuda israfa son verecek, kamu da çalışanların her ne ad adı altında olursa olsun ikinci maaş almalarını kaldıracak yasal düzenlemeri yerine getirecektir.
Vatan ve Hürriyet Partisi asla sorun üretmeyen, var olan sorunların çözümüne ortak olmak, katkı sunmak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açıktır. Biz inandık Yola çıktık, Siz de bize inanın ve gelin hedefimize birlikte yürüyelim.

Erdal Özçelik

Bu haber 2554 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum