Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş Başkanlığında Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi

Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş başkanlığında düzenlenen Koordinasyon Toplantısı,

Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş Başkanlığında Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi

Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş başkanlığında düzenlenen Koordinasyon Toplantısı,

Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş Başkanlığında Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi
Editor: Mehmet Altunova
28 Mayıs 2020 - 21:51

Emniyet Genel Müdürlüğü


Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş başkanlığında düzenlenen Koordinasyon Toplantısı, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları katılımıyla Başkan, Daire Başkanları, İl Emniyet Müdürleri ve Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlerinin ise video konferans yöntemiyle dâhil olması ile bugün saat 09:30’da gerçekleştirildi.
Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş “Değerli mesai arkadaşlarım salonda bulunan çok değerli arkadaşlarım, Genel Müdür Yardımcılarım, Daire Başkanlarım, İllerimizde bulunan İl Emniyet Müdürlerimiz hepinizi saygı ve sevgiyle selamlayarak Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Toplantıyı başlatırken Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş, “Ülke olarak önemli bir pandemi sürecinden geçiyoruz. Hem ülke olarak hem alınan önlemler olarak ve teşkilat olarak dünyaya örnek olacak bir duruş sergiliyoruz. Bu süreçte yükün çok büyük bir kısmı bizim omuzlarımızda, sürdürdüğümüz çalışmalarla büyük ve çok önemli görevleri yerine getirdik. Alınan tedbirlerin şehir giriş-çıkışı, pazar yeri, cadde ve sokaklara giriş çıkışlarında tüm tedbirlerin hayata geçirilmesinde hassasiyet göstermeye devam edelim.” dedi.
Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş, “Sokağa çıkma kısıtlaması olan 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlarımızı ihtiyaçlarının karşılanmasında çok aktif görev aldık. Büyük bir örnek uygulamayı hayata geçirdik. Dört gün gibi bir süre içerisinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulaması yapıldı ki bu çok önemliydi. Çok rahat bir ortamda bu pratiği hayata geçirmiş olduk. Teşkilat olarak ileride örnek gösterilecek bir çalışma sergiledik. Defaten bu konuda bu vazife de üstün gayret gösteren tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Ayrıca Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş “ Terörle mücadelede bu yıl en iyi noktada olduğumuz bir yıl. Devletimiz ve milletimiz olarak arzu edilen neticeyi inşallah alacağız. Çok güzel neticeler alıyoruz. Terörle ile mücadelede, kırsalda ve kentte yürütülen ortak çalışmalarımız en üst düzeyde devam edecek. Gerek şehir giriş-çıkış gerekse ilgili diğer uygulamalarımız devam edecek.” ifadelerine yer verdi.
Konuşmasının devamında Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş “İkna çalışmaları ve teslim konularıyla alakalı çalışmalarımız artarak devam edecek.
Daha güzel neticeler alacağımıza inanıyorum. Çalışmalarımızı devam ettirelim. Uyuşturucu ve göçmen kaçakçılığı konularında da yine kararlılıkla mücadelemizi sürdürmeye devam ettireceğiz.” dedi.
Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş “Trafik ile ilgili çok iyi bir noktadayız. Seyahat kısıtlamasının azalmasıyla trafik yoğunluğu artıyor. Tedbir ve çalışmalarımızı sürdürmeye devam edelim.” şeklinde sözlerini tamamladı.
Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş, toplantının sonunda ülkemizde her alanda özveriyle görev yapan personele İl Emniyet Müdürleri şahsında teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.
 

Bu haber 670 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum