Mustafa Karadere Haklı!
Yeliz Çevik

Yeliz Çevik

Yeliz Çevik / Gazeteci

Mustafa Karadere Haklı!

11 Mayıs 2022 - 20:35

Son dönemlerde Espiye Belediye Başkanı Mustafa KARADERE tarafından
Espiye'de cadde ve sokaklara asılan dev bayraklar gündemdeki sıcaklığını koruyor. Kamuoyunu ikiye bölen bayrak asma olayında ‘kim haklı?’ sorusuna cevap aranıyor. Bu yazıyı yazarken hiç bir siyasi taraf gütmediğimi açıkça belirtmek isterim. Her iki bayrak asma olayında bir Espiye'li olarak, Espiye Belediye Başkanı Mustafa KARADERE'yi haklı buluyorum.
 
Öncelikle 38 yılın ardından şampiyon olan Trabzonspor bayrağının Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Espiye’nin de cadde ve sokaklarına asılmasıyla başlayalım.
Trabzon bizim kardeş şehrimiz, komşumuz. Nasıl ki kötü olaylarda, canımızın yandığı durumlarda Trabzon, Ordu, Giresun, Artvin, Rize demeden tek yürek olabiliyorsak, komşumuzun şampiyonluk sevincini kutlamanın, bu coşkuyu paylaşmanın kime ne zararı var? Başkan Karadere de kendi bütçesiyle astığı bayraklarla Trabzonspor’un şampiyonluk sevincine ortak olmuştur.
TEBRİKLER TRABZONSPOR…
 
İkinci olarak yine Espiye Belediye'sinin önüne asılan 'Bu kadar soysuza Süleyman SOYLU yeter' yazılı olan bayrak.
Sayın Karadere bu Bayrak'la hainlere, teröristlere ve vatan hainleriyle olan mücadelesinde İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU'ya destek vermiştir. Bayrağın üzerinde ki mesajın Espiye halkına söylenmiş gibi lanse edilmesine hiç gerek yoktur.
Bu konuyla alakalı konuştuğumuz Mustafa KARADERE; ‘Bizim derdimiz terörist ve dağdaki eşkıyalarla, halkımız başımızın tacıdır' dedi.
Nasıl ki eksik gördüğümüz konularda başkan Karadere’yi eleştiriyorsak, haklı olduğu konularda haklı diyebilmeliyiz.
Espiye Belediye Başkanı Mustafa KARADERE asmış olduğu her iki bayrakta vermiş olduğu mesajlarda çok haklıdır. Gerisi teferruattır.
 
Saygılarımla,
Yeliz Çevik     

Bu yazı 2733 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum