BEDENİMİZDEKİ KOZMİK ODA !
Mehmet SAKA

Mehmet SAKA

Mehmet SAKA / “Spiritüel Araştırmacı”

BEDENİMİZDEKİ KOZMİK ODA !

01 Ağustos 2019 - 12:51

Bendenimiz dünya alemindeki iletişim aracıdır, cep telefonu gibi düşünün bir birimizle bağlantı kurmamıza yarar organize olabilmemizi sağlar. Bizler bilinç seviyesinden bakacaz bu yazımıza, hatta okurken bilinç seviyesinde okuyun yani ruhunuz okusun!! 
Bilinç demek Ruh demek ruh ezelden başlayan yolculuğunu ebede istikamet sürdürüyor ezelde yani dünya aleminden bir öncesinde ruhumuz zaten bu yolculuğu sürdürüyordu. Orda beden yoktu evet ama o aleme uygun bir kabuk vardı elbet o aleme uygun iletişim kabuğu, sonrasında zahirde ölüm dediğimiz mümkün orada zuhur etti ve dünya alemine doğduk ve beden kabuğuna büründük çünkü ruhların dünya alemindeki iletişim aracı bu beden kabuğu. Şimdi biz dünya ya öldüktemi geldik doğduktamı !? Aslında bilinçte ölüm yok ölüm dediğiniz doğumdur madalyonun iki yüzü gibi ölüm ve doğum aynı şey. 

Nasılmı; Ruhlar aleninde iken bir kuantum sıçrayış gerçekleşiyor ve farklı bir fragtala geçiş yapıyoruz bu geçişte o aleme ait olan kabuğunuzu orada bırakıyoruz, oraya gömüyoruz ve dünyaya doğuyoruz sonra beden kabuğunu alıyoruz dünyanın iletişim aracı olan beden bu yolda yürümeye yarayan. Beden ile bu yolunda sonuna geldiğimizde bir kuantum sıçrayış daha, bir fragtal daha ( zahirde ölüm dediğimiz olay oluyor ) ebed müddete doğuyoruz.
Rüya gibi hani rüyanızdan uyanırız aaa aa rüyaymış deriz ya işte o fragtala vardığımızda da aynı bir uyanıyoruz A dünya rüyaymış ya ! Ama kabus ama güzel bir rüya ama rüya.... Bak ölüm diye bildiğimiz nasıl da oluverdi doğum öldüm diye diye doğdun doğdum diye diye öldün.         
“ YILAN KUYRUĞUNU ISIRDI” 

Bedenimizdeki kozmik oda Kadim bilgileri içinde saklı tutar, ruhlar alemine ait olan bilgiler bu ana kadar olan bilgiler bu bilgilere ulaşmak demek bilinçli bir şekilde ölmek / doğmak demek !! 
Bir sonraki ilhamda bu kozmik odaların kapılarını zorlarken bulucaz kendimizi inşaAllah. 

Bu yazıyı sitenin editörüne yollarken sordu, hocam kaynak nedir :) yazarmısın diye eywallah .. 
KAYNAK:
  Bu dünya da Mehmet SAKA olarak bilinenin kozmik odası wink 

Kalın sağlıcakla. 
 
 

Bu yazı 1896 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum