Ali Emir Kahyaoğlu Kimdir?
Ali Emre KAHYAOĞLU

Ali Emre KAHYAOĞLU

Ali Emre KAHYAOĞLU / Sanat Yönetmeni - Yazar / Osteoporoz Hasta Derneği Yönetim Kurulu Üyesi

Ali Emir Kahyaoğlu Kimdir?

11 Ocak 2023 - 23:09

Merhabalar;

Kısaca siz değerli okuyucularımızla köşe yazılarımı paylaşmadan önce kendimi tanıtmak istedim. 1984 İstanbul, Fatih, Çapa doğumlu Ali Emre KAHYAOĞLU.Aslen Üsküpten gelme Arnavut göçmeniyiz. Ben ‘’Disleksi öğrenme güçlüğü’’ olan özel gereksinimli bir bireyim. 
Babam ve Annemin doktor olması içinde bulunduğum bu özel durum için düşündüğümde belki de bir avantajdı. Kendimi şanslı hissediyorum çünkü bilgisiyle birikimiyle harika bir Anneye sahibim duygusallığın dışında mantıkla bilgiyle eğitimle ilerlemem adına bana büyük bir ışık oldu. Bu ışık doğrultusunda  İlkokulu Nilüfer Hatun İlköğretim okulunda, Ortaokul ve Liseyi Yıldız Kolejinde bitirdim. Fen Matematik Bölümü Mezunuyum. Üniversite Lisans Eğitimim İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi Bölümünden 2006 yılında bölüm 1’ncisi olarak mezun oldum. 

Eğitim hayatım sonrasın da iş ve sosyal ilişkilerimi daha sağlam zeminler üzerine kurabilmek en büyük isteğimdi. Okul sonrası iş hayatına başladım ve özel bir kurumda çalışma hayatım halen devam etmekte. Daha fazla üretmek ve insan ilişkilerimi sıcak tutmaya özen gösteren biriyim. Yazmak, okumak, insanı geliştirdiği gibi dönüştürüyor da. Bende git gide değiştim ve dönüştüm. 10 yılı aşkın süre Sarıyer Halk Eğitim Merkezi Tiyatro Kursu'nda Yardımcı Öğretmen olarak görev yaparken devamında ‘’Osteoporoz Hasta Derneği’’ Yönetim Kurulu üyesiyim. Çalışmalarımın bana kattığı birikimler sonrasında, 4 kitap yazdım.

1- Hayata Dair Her Şey, 
2- Yazmaya Devam Bitmez, 
3- Bir Başkadır Yazmak, 
4- Benim Dünyam Gençliğim Denemelerim.


Toplumun bizleri anlaması, algılaması, biraz zaman alsa da bizim üreten ve yaptığı işlerden mutlu olabilen taraf olmamız da müthiş bir duygu… Sevgi ve muhabbetle kalınız.


Saygılarımla
Ali Emre KAHYAOĞLU                     

Bu yazı 4000 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum