Bir Komedi Resitali
Müslüm SÖYLER

Müslüm SÖYLER

Müslüm SÖYLER / Radyo ve Televizyon Programcısı / Ampute Futbol Takımı Başkan Yardımcısı

Bir Komedi Resitali

03 Aralık 2022 - 14:44

Vay be !
Biz neymişiz de haberimiz yokmuş. Bizler nelere kadir(mişiz) de kendimizden haberimiz yokmuş.
Her ne ise bana bazı gerçekleri hatırlattığından mıdır nedir, 3 Aralık tarihini çok seviyorum. Kendime ait hasletlerim bir anda aksiyona geçiyor. Yerinde duramayan hiperaktif bir çocuk gibi oluyorum. Konuşmak, yazmak ve gözlemlemek bende o gün öncesi ve sonrası hobi haline geliyor. 
Nasıl olmasın ki, nasıl gelmesin ki arkadaşlar.
Öncelikle kendi davamız olan ‘’engelli ve geniş manada dezavantajlı gruplar’’ dan başlayalım. Her atılan adımın son atağı bu günlere göre ayarlanıyor…
Projeler, eserler ve daha bilmem neler…
Neden acaba özellikle 3 Aralık günü kitaplar basılıyor, galalar, molalar ve daha nice kapılar aralanıyor. Hey gözünü sevdiğim ego ve reklam kokan hareketler. Nasıl sabrettiniz bu güne kadar. Sabır taşı olsa çatlar be. 
Siyasilere ulaşmak için bin takla atarsın ya! İşte bu günü yani 3 Aralık özel gününü bekle ve özel planlanmış bir etkinlik alanına git o ulaşamadığın siyasiler var ya, hah işte hepsini orada bulabilir en fotojenik resimler çektirebilirsin. Hatta o anda tüm sorunlarını dile getir, sana özel bir kart verirler ‘’7/24’’ arayabilirsin derler. Sende öyle mutlu olursun ki, ‘’Allah’ım sana şükürler olsun’’ der, mutluluğunu tavana yazarsın. 
Ya sonrası…..
İşte o sonrası kendinle başbaşa kalır ve o muhteşem rüyadan uyanırsın.
Karta bakar kart sana bakar, orada yazan telefon numarasını telefonunun tuşlarına basarak karşıdan gelecek sesi heyecanla beklersin…. Lakin karşıda ne bir ses, ne bir çalan telefon var. Ya kullanılmayan bir durumda, ya da bir başka ses açıyor. Buyurun efendim varsa bir sorunuz yada öneriniz not bırakabilirsiniz…
365 günün 364 günü alakadar olmadıkları ‘’Engelliler Camiası’’ 3 Aralık sebebiyle sanki siyasi arenanın merkezi konumuna geçiyor. Tüm engel gruplarıyla teker teker resimler çektirilip fan sayfalarında ‘’meleklerin yanındayız’’ diyerek deklanşörle birlikte ajitasyonun damarına basıyorlar.
Olmuyor be vekilim….
Olmuyor be siyasi partilerimizin o güzide insanları…
Hiç ama hiç olmuyor.
Biz ajitasyon sevmeyiz, ajite edilmeyi de hiç ama hiç kabullenmeyiz. Siz bize acımayın, siz bizi bu günlerde siyasi rant olarak kullanmayın. Sadece normalleşin yeter.

Saygılarımla,
Müslüm SÖYLER

Bu yazı 3648 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum